navbartwee

LATIJN LEREN LEZEN is een onafhankelijke opleiding die cursisten in een redelijke tijd opleidt tot professionele Latinisten. Zie voor het complete rooster de pagina 'inschrijven'.

Het leren van de taal gaat in cursussen van 12 colleges. De eerste cursus van 12 lessen kost je in de week één uur les plus niet meer dan een uur huiswerk. Ga voor een indruk van de lessen naar les 1 die je hier gratis kunt bekijken.

De tweede cursus van 12 lessen duurt ook 12 weken. De colleges duren een uur maar je moet rekenen op twee uur huiswerk per les. Ga voor een indruk naar les 13 die je hier gratis kunt bekijken.

De derde cursus van 12 lessen duurt ook 12 weken. Aan het einde van deze cursus begrijp je zoveel van het Latijn dat je in staat bent de taal - met de normale hulpmiddelen - zelfstandig te lezen. Ga voor een indruk naar les 25 die je hier gratis kunt bekijken.

Na les 36 heb je het niveau waarin je zelfstandig de klassieke schrijvers kunt lezen. Dit jaar biedt de opleiding leescursussen Caesar, Livius en Ovidius aan. De teksten die worden aangeboden zijn voorzien van een uniek taalkundig en historisch commentaar. Bekijk de voorbeelden.

LET OP: op alle teksten rust copyright, vermenigvuldigen mag dus niet. Inschrijven: rvroyen1@outlook.com

eenlaag
rvroyen1@outlook.com